Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına soğuk davranmak

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, ticarette ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, tatsız haberlerin alınacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk davranmak tartışmalı bir işe girileceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine soğuk davranmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada dürüst davranmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, gelirinin sürekli olacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli gibi davranmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada ilgisiz davranmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, vefalı bir insan olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments