Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail sesi duymak

Rüyada azrail sesi duymak

Rüyada azrail sesi duymak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ona emek vereceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada azrail sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada ezan sesi duymak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan ses duymak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek sesli müzik duymak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine rivayet eder.

Rüyada demir sesi duymak o işten ekmek yiyeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balina sesi duymak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlama sesi duymak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Rüyada adam sesi duymak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık sesi duymak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments