Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin seni bıraktığını görmek

Rüyada sevgilinin seni bıraktığını görmek

Rüyada sevgilinin seni bıraktığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin seni bıraktığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini seni aldatırken görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilin seni aldattığını görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin seni bıçakladığını görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments