Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak için zorlandığınız şeyleri korumanız gerekiyor.

Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirme görmek ruhsal korkularından da arınacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek sorunların birbiri ardına geleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kestirirken görmek musibetlerin yaşanacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine inanılır.

Rüyada başkasının saçını kestirdiğini görmek zor zamanlar yaşayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments