Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurla oynadığını görmek

Rüyada çamurla oynadığını görmek

Rüyada çamurla oynadığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalet eder.

Rüyada çamurla oynadığını gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Rüyada çamurla oynadığını görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının oynadığını görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada dişlerin oynadığını görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saklambaç oynadığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, eskileri yâd edeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnının oynadığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının oynadığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine inanılır.

Rüyada kendi dişinin oynadığını görmek tebrik edileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments