Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında uyumak

Rüyada kucağında uyumak

Rüyada kucağında uyumak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, gelirinin eksileceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, hoşluk içinde olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulur.

Rüyada kucağında uyumak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada kucağında uyumak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kucağında uyumak eskisinden de iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak başarısız ve mutsuz olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, stresten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada bebeğin kucağında uyuduğunu görmek de zenginliğe kavuşacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, yaşanan sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada erkek bebek kucağa almak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada bebek kucağına almak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sorunlarının azalacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği kucağına almak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kucağında uyuyan bebek görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, yiyip içeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments