Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihanetle suçlanmak

Rüyada ihanetle suçlanmak

Rüyada ihanetle suçlanmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ihanetle suçlanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Rüyada ihanetle suçlanmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada arkadaş ihaneti görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, malına gelecek zarara yorulur.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ihanet edilmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin ihanetini görmek daha çok kazanç elde edeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihanet görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ihaneti görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kocaya ihanet etmek maddi zarara uğrayacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, gerekirse özür dileneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments