Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin elinde bebek görmek

Rüyada sevgilinin elinde bebek görmek

Rüyada sevgilinin elinde bebek görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin elinde bebek gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin elinde bebek görmek şansının açılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini elini tutmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye el uzatmak işlerin ve düzenin bozulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments