Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin dilini görmek

Rüyada sevgilinin dilini görmek

Rüyada sevgilinin dilini görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dilini gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Rüyada sevgilinin dilini görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Rüyada dilin kopmasını görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada yılanın dilini koparmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına inanılır.

Rüyada ölünün dilini görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada dilenen birini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini dilsiz görmek ağız tadının kaçacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz dil görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret eder.

Rüyada dilsiz bebek görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments