Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dil görmek

Rüyada beyaz dil görmek

Rüyada beyaz dil görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük zararlar edileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dil gördüyseniz:

  • Problemeleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada beyaz dil görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine delalet eder.

Rüyada dilin yarıldığını görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilini arı sokmak İslami olarak günahlarının artacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Rüyada dilsiz biriyle evlenmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dilini yemek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilini çiğnemek zaferler kazanacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, saygınlığa işarettir.

Rüyada dil tutulması görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dil emmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments