Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, nahoş sözler işiteceğine, karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanışmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, manevi mutluluğu tadacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanışmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili ve annesini görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinizin annesini görmek üzücü olaylar yaşanacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, bahtın açık olmasına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments