Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, ün salacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanışmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanışmak kazancın günden güne artacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ailesiyle tanışmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak aile hayatının kötüye gideceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, gülen yüzünün de solacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments