Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileriyle tanışmak

Rüyada birileriyle tanışmak

Rüyada birileriyle tanışmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birileriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Rüyada birileriyle tanışmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, rızıksız kalacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla tanışmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalet eder.

Rüyada doktorla tanışmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, zarara gireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle tanışmak çok yorulacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir erkekle tanışmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada erkekle tanışmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments