Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin babasını görmek

Rüyada sevgilinin babasını görmek

Rüyada sevgilinin babasını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin babasını gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada sevgili babası görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada anne baba sevgili görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, iş için gurbete gidileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın sevgilisini görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments