Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin babasını görmek

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek hayal kırıklığına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kafasını rahatlatacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin babasını gördüyseniz:

  • Kafanızı üzüntülerden veya pişmanlıklardan arındırabilirseniz bundan sonra ne yapmak istediğinizi daha net şekilde anlayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, çok büyük mutluluk yaşayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, huzur içinde yatacağına inanılır.

Rüyada eski baba evini görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, işlerdeki verimin artacağına işaret eder.

Rüyada eski eşin babasını görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments