Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, ileride çok zengin biri olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, borçlarının kapanacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin babasını gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşin babasını görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulur.

Rüyada babanın eski evini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments