Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla öpüşmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada yakın arkadaşını sevgili olarak görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle sevgili olduğunu görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments