Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek oğlu evli ise boşanacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ayrılmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak işleri yoluna sokacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments