Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin amcasını görmek

Rüyada sevgilinin amcasını görmek

Rüyada sevgilinin amcasını görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin amcasını gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada sevgilinin amcasını görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amcayı dövmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca ve dayı görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kafasına göre birini bulacağına rivayet eder.

Rüyada amcanın elini öpmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta amca görmek çirkin sözler işitileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, keyifli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada amca kızının evlendiğini görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş amcayı sağ görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, tüm keyfinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada amcamın elini öpmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments