Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta amca görmek

Rüyada hasta amca görmek

Rüyada hasta amca görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta amca gördüyseniz:

  • Çekiciliğiniz ile yeni şartlara adaptasyon konusundaki yeteneğiniz de, çok güçlü bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada amcasının hasta olduğunu görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine tabir olunur.

Rüyada hasta amca görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcayı hasta görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş amcayı sağ görmek maddi sorunlarının artacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize tabir olunur.

Rüyada annemin amcasını görmek saadete ereceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi amcasını görmek terslik yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada sakallı amca görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Rüyada amcanın eşini görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments