Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcayı dövmek

Rüyada amcayı dövmek

Rüyada amcayı dövmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, tazeleneceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada amcayı dövmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Rüyada amca kızını dövmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca oğlunu dövmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Rüyada amcayı dövmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada amca dövmek farklı şeyler deneyeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada amca öldüğünü görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada rahmetli amca görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Rüyada amcasının hasta olduğunu görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada amca hanımı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments