Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini dövdüğünü görmek

Rüyada sevgilisini dövdüğünü görmek

Rüyada sevgilisini dövdüğünü görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini dövdüğünü gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgili dövmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini dövmek istediği gibi yaşayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini dövmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini dövdüğünü görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dövmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini dövmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisini dövmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments