Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak günah işleyeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayatının da düzene gireceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak farklı kişilerle tanışacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, eksiği kendinde bulacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek eş ve evlat sahibi olacağına, sorumluluk alacağına, çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments