Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyden tiksindiğini görmek

Rüyada bir şeyden tiksindiğini görmek

Rüyada bir şeyden tiksindiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyden tiksindiğini gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada bir şeyden tiksindiğini görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada yemekten tiksinmek muradın yerine geleceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada öpüşürken tiksinmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliden tiksinmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, iyi halin geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada fareden tiksinmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada böcekten tiksinmek sorunların birbiri ardına geleceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada birinden tiksinmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tiksinmek kusmak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments