Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle çay içmek

Rüyada eski sevgiliyle çay içmek

Rüyada eski sevgiliyle çay içmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ömrünün uzun olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sorumlulukların azalacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle çay içmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda istekliliğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyle çay içmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, bir anda yükseleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle çay içmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye çay vermek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle kahve içmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, giderlerin artış göstereceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada başkasının bardağından çay içmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden çay içmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments