Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden mesaj almak

Rüyada sevgiliden mesaj almak

Rüyada sevgiliden mesaj almak rahat şekilde geçineceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden mesaj almak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj almak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, yardımın alınacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinden mesaj almak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle mesajlaştığını görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek mülk sahibi olacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek borçlarının azalacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments