Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle mesajlaştığını görmek

Rüyada sevgiliyle mesajlaştığını görmek

Rüyada sevgiliyle mesajlaştığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle mesajlaştığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden ayrılık mesajı almak kudretinin yerine geleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mesajını görmek hem verimi yükselteceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye mesaj atmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj almak evdeki nimetin çoğalacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin sana mesaj attığını görmek işindeki verimin artacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj aldığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments