Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden mesaj almak

Rüyada sevgilisinden mesaj almak

Rüyada sevgilisinden mesaj almak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden mesaj almak gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle mesajlaştığını görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek çok üzüntü yaşayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mesajını görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin mesaj atmasını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden mesaj almak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments