Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kan aldırmak

Rüyada ayaktan kan aldırmak

Rüyada ayaktan kan aldırmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada ayaktan kan aldırmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hem de iş hayatına yansıyacağına delalettir.

Rüyada ayağından kan aldırmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada elden kan aldırmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ün sahibi olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada topuktan kan aldırmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, dertlerin son bulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bacaktan kan aldırmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağından kan aldırmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koldan kan aldırmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada sol koldan kan aldırmak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments