Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elden kan aldırmak

Rüyada elden kan aldırmak

Rüyada elden kan aldırmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, nimetin ve kazancın artacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına inanılır.

Rüyada elden kan aldırmak gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada elden kan aldırmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, manevi mutluluğu tadacağına işaret eder.

Rüyada elden diken çıkarmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elden iğne olmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulur.

Rüyada elden para vermek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elden vurulmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalettir.

Rüyada sol elden vurulmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada elden bıçaklanmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elden yaralanmak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments