Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan ısırılmak

Rüyada ayaktan ısırılmak

Rüyada ayaktan ısırılmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan ısırılmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada ayaktan ısırılmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalet eder.

Rüyada ayakta beklemek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize rivayet eder.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işarettir.

Rüyada ayakta yolculuk yapmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine işarettir.

Rüyada sol ayakta yara görmek bir yere taşınmaya, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada otobüste ayakta durmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta iltihap görmek keyfe kavuşacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments