Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta yolculuk yapmak

Rüyada ayakta yolculuk yapmak

Rüyada ayakta yolculuk yapmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulur.

Rüyada ayakta yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınıza fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada ayakta yolculuk yapmak rahat bir nefes alacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta yolculuk etmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta banyo yapmak ister istemez çok üzüleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işaret eder.

Rüyada ayakta tuvalet yapmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta doğum yapmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada ayakta idrar yapmak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, zararların üst üste geleceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments