Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili yatmak

Rüyada sevgili yatmak

Rüyada sevgili yatmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, yeni bir semte taşınılacağına, bir beladan kurtulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili yatmak gördüyseniz:

  • Çalışma şeklinize bağlı kalmalı, seçeneklerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak maddi gücünün katlanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle yatmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili yatmak elini haramdan uzak tutacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle beraber yatmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yanında yatmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments