Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak yaşlılığında da rahat edeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kasasının ağırlaşacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölü biriyle aynı yatakta yatmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta yatmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, işinin başından ayrılmayacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölüyle aynı yatakta yatmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada ünlü biriyle aynı yatakta yatmak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyle aynı yatakta yatmak en yüksek makamlara oturacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments