Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili terk etmek

Rüyada sevgili terk etmek

Rüyada sevgili terk etmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevgili terk etmek gördüyseniz:

  • Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var.

Rüyada terkeden sevgiliyi görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin terk edişini görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek uzun yaşayacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi terk etmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni terk ettiğini görmek unvan sahibi olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, tecrübe kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments