Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi terk etmek

Rüyada sevgiliyi terk etmek

Rüyada sevgiliyi terk etmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, eline haram para geçeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi terk etmek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Rüyada sevgilinin seni terk ettiğini görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek sevinç gözyaşları döküleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin terk edişini görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi terk etmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinden terk edilmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili terk etmek mal ve mülk sahibi olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini terk etmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, kurulu düzeninin olacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments