Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili yüzünden ağlamak

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yeni şeyler deneneceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak gördüyseniz:

  • Belli problemlere yaklaşımınız başarılı sonuçlar verebilir.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada biri yüzünden ağlamak işlerin aksayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi yüzünden ağlamak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yüzünden yaralandığını görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, rahat erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments