Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili adayı görmek

Rüyada sevgili adayı görmek

Rüyada sevgili adayı görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, evi yoksa ev alacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, dertlerin bölüşüleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili adayı gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada sevgili adayı görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada sevgili adayını görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük adaya gitmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet eder.

Rüyada damat adayları görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada denizde yüzüp adaya çıkmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada kaynana adayını görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada milletvekili adayı görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments