Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat adayları görmek

Rüyada damat adayları görmek

Rüyada damat adayları görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat adayları gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada damat adayı görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat adayını görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski damat adayını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yeni şeyler deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damat adayları görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada hacı adayı olmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkan adayı olmak onu cesaretlendireceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bol dua edeceğine işaret eder.

Rüyada milletvekili adayı görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, gelişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments