Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili adayını görmek

Rüyada sevgili adayını görmek

Rüyada sevgili adayını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili adayını gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada sevgili adayını görmek sağlığını da kaybedeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili adayı görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damat adayını görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kayınvalide adayı görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada adaya gitmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kısmetinin de açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada görümce adayını görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, parasına da para ekleyeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada damat adayı görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eş adayını görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, büyük düşüneceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments