Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük adaya gitmek

Rüyada büyük adaya gitmek

Rüyada büyük adaya gitmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada büyük adaya gitmek gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük adaya gitmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük adayı görmek işleri yoluna sokacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Rüyada bir adaya gitmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işarettir.

Rüyada adaya gitmek haklılığının anlaşılacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle adaya gitmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, işlerin bozulacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan adayı görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine rivayet eder.

Rüyada gelin adayını görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına tabir olunur.

Rüyada aday olmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments