Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah göstermek

Rüyada silah göstermek

Rüyada silah göstermek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada silah göstermek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada silah göstermek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, başarıyla geleceğine, önemli bir lider haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünü göstermek onlardan medet umacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı göstermek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada kimlik göstermek aradaki buzları eriteceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yüzünün hep güleceğine delalettir.

Rüyada birine yol göstermek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuran göstermek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini göstermek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, üzüntülerin gideceğine işarettir.

Rüyada saygı göstermek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments