Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mehdinin geldiğini duymak

Rüyada mehdinin geldiğini duymak

Rüyada mehdinin geldiğini duymak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, maddi yükünün artacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, yaptığı işte sivrileceğine işarettir.

Rüyada mehdinin geldiğini duymak gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Rüyada mehdinin geldiğini duymak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mehdinin geldiğini görmek kızı olanların da gelin edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işarettir.

Rüyada mehdi geldiğini görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, bundan hayır göreceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mehdi duymak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada imam mehdiyi görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine inanılır.

Rüyada mehdi olmak huzur içinde yatacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mehdi görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments