Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla top oynamak

Rüyada arkadaşınla top oynamak

Rüyada arkadaşınla top oynamak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla top oynamak gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, zararların üst üste geleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla top oynamak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı sahada top oynamak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada havuzda top oynamak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elle top oynamak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada ormanda top oynamak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada karpuzla top oynamak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments