Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğinle nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğinle nişanlandığını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle nişanlandığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla nişanlandığını görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments