Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak

Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak

Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle nişanlanmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, doğru yolu bulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şifaya kavuşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle nişanlandığını görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, her daim bereketli işler yapacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, depresyona gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek sonunda mutlu olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments