Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kısmetli bir işe atılmaya, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, masumluğunu ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yükseleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kötü sözler duyacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eşlerin boşanacağına, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments