Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek ağzının tadının bozulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, insanlar tarafından tanınacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlanırken gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlandığını görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, tecrübelerini aktaracağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla nişanlandığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kafasının sakinleşeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insanın nişanlandığını görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, her zaman kötülük için çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments