Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı gördüyseniz:

  • Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, koltuğunun yükseleceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak kötü günler yaşayacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments