Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak

Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak

Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak ilişkilerin noktalanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birisiyle merdiven çıkmak büyük kazançlar elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya inanılır.

Rüyada okul merdiveni çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada merdivenlere çıkmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine tabir olunur.

Rüyada demirden merdiven çıkmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments